Az igazság a drogokról a teljes kolumbiai légierő számára elrendelve
A kolumbiai légierő még a 2018-as év vége előtt az első olyan katonai erő lehet az egész világon, amelynek minden katonája ki lett képezve Az igazság a drogokról anyagaiból.
tovább... >>
Shelby megye megismeri az igazságot a drogokról
Amikor Jan Corbett nyugdíjba vonult, rátalált valódi szenvedélyére: megvédeni a fiatalokat a drog- és alkoholfüggőség pusztító hatásaitól.
tovább... >>
Elérünk minden gyermeket
Darren Tessitore eltökélte, hogy az USA-ban minden gyerekhez el fog jutni az igazság a drogokról, és nem is vesztegeti az idejét.
tovább... >>
Az igazság a kratomról
Vannak, akik annyira veszélyesnek tartják a kratomot, mint a heroint vagy a metet. De mégis mi ez?
tovább... >>
Szövetség a drogozás felszámolására a Fülöp-szigeteken
Az országot a nemzetközi drogkereskedelem és a hazai drogfogyasztás egyaránt sújtja, ezért az országos rendőrség összefogott a Drogmentes Világért Alapítvánnyal, hogy teszteljék a megoldást.
tovább... >>
A drogmentes „Cyclorun” megváltoztatja egy ország drogokhoz való hozzáállását
Már tizenöt éve gyűlnek össze futók és kerékpárosok egy maratoni útra, hogy támogassák a drogmentes életet, és hozzájáruljanak a drogfogyasztási statisztikák országos csökkenéséhez.
tovább... >>
Drogkereskedőből ifjúsági mentor
Tony Mendez eltökélte, hogy felhasználja azt, amit a hibáiból tanult, és átadja ezt a mai fiataloknak, hogy nekik jobb jövőjük legyen.
tovább... >>
Az oktató szerint ez a szülők kulcsa a gyerekek sikeréhez
A drogmegelőzési konferencia eszközöket ad a szülőknek ahhoz, hogy a gyerekeik elkerüljék a drogokat és a bandákat.
tovább... >>
A japán Drogmentes Világért Alapítvány eloszlatja a hazugságot, miszerint a dizájner drogok „veszélytelenek”
A szintetikus marihuána neve Japánban „dappo habu” („a drog, amely kijátssza a törvényt”), és ez a veszélytelennek tűnő elnevezés jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy a közönség tudatossága alacsony azzal kapcsolatban, hogy mennyire kártékony hatásai vannak. 2012 januárja és májusa között mégis több mint 100 olyan eset került intenzív osztályra, amely kapcsolatba hozható szintetikus drogokkal.
tovább... >>
Hatékony oktatás bejuttatása a főbb drogkereskedelmi csatornákra
A CADFY (Community Alliances for Drug-Free Youth = Közösségi Összefogás a Drogmentes Ifjúságért) küldetése a biztonságos és drogmentes közösségek elősegítése. Ezt tesszük azzal, hogy támogatjuk a Nemzeti Drogszabályozási Stratégiát, amelyet az USA elnökének irodája irányít.
tovább... >>
Rendőrfőnök méltatja az Igazság a drogokról programot
A Minnesota állambeli Babbitt város rendőrfőnökeként, tűzoltóként, valamint szakképzett mentősként Chad Loewen életeket mentett. Mint rendőrfőnök és a rendőrség vezető drogmegelőzési oktatója azt állítja, hogy most is életeket ment – a Drogmentes Világért Alapítvány által működtetett Igazság a drogokról program segítségével.
tovább... >>
A Valódi emberek • valódi történetek elnyeri az Aurora-díjat
A Drogmentes Világért Alapítvány újabb díjnyertes filmet készített drogellenes kampányához. Az Alapítvány már széles körben ismert „Azt mondták... Hazudtak” című díjnyertes drogellenes társadalmi célú hirdetés-sorozatáról. A nagy sikerű társadalmi célú hirdetéseket...
további olvasmány >>
A Drogmentes Világért Alapítvány floridai csoportja rákapcsol a drogellenes tevékenységekre
A Drogmentes Világért Alapítvány floridai csoportjának önkéntesei egyre nagyobb drogellenes tevékenységet végeznek Floridában. Azzal hívják fel a helyi lakosság figyelmét, hogy Az igazság a drogokról füzetek több mint 6500 példányát osztják ki nekik egyetlen hétvége alatt. Ezenkívül...
további olvasmány >>
A drogmegelőzési kampány elismerések áradatát váltja ki
Az igazság a drogokról közönséginformációs kampány második éve sugárzott videói még hét Addy-díjat nyertek az előző évi két ugyanilyen díj mellé. Hat „Azt mondták... Hazudtak” társadalmi célú hirdetés a Bronz díjat, a kampány maga pedig az Ezüst díjat nyerte el. ...
további olvasmány >>
Drogfelvilágosító hirdetések a legnagyobb tévécsatornákon
A Drogmentes Világért Alapítvány igen hatásos drogfelvilágosító társadalmi célú hirdetéseinek új sorozatát kezdték el sugározni tizenkét országos kábeltévécsatornán, így többek között a VH1-en, az MTV-n, a FUSE-on, a G4-en és a BET-en. A dokumentumfilmdráma-stílusú kisfilmek...
további olvasmány >>
Megfordult a trend a hírhedt drogfolyosó egyik szakiskolájában
A mexikói Chihuahua állam Nuevo Casas Grandes-i műszaki egyetemének tanulói és tantestülete drogfelvilágosító kampányt indítottak el. Egy teljes hét drogellenes tevékenységei egy olyan rendezvénnyel zárultak, amelyen 600 fiatal...
további olvasmány >>