A TÉNYEK

Az igazság a drogokról füzetsorozat tizenhárom illusztrált füzetből áll, amelyek a leggyakrabban használt drogokról tartalmaznak adatokat.

Ez az weboldal a füzetek teljes szövegét tartalmazza. A füzeteket kifejezetten fiatalok számára írták, de ezeket az adatokat a felnőtteknek is ismerniük kell.

Egyszerű nyelven írták őket, amelyet könnyű megérteni. A 22 nyelven elérhető füzetek elmagyarázzák a drogok emberekre gyakorolt fizikai és mentális hatásait. Igaz történeteket írnak le olyan emberekről, akik használták a drogokat és függővé váltak.

Amennyiben valaki megpróbál drogot adni neked, ha eszedbe jutott, hogy drogot használj, ha már használsz is, vagy ha ismersz valakit, aki drogokat használ, akkor olvasd végig ezt az oldalt és minden információt megkapsz, hogy tájékozott döntést tudj hozni.

A sorozat első füzetének címe: Az igazság a drogokról. Ebben tényszerű és tömör áttekintés található arról, hogy mik is pontosan a drogok, hogyan működnek és milyen hatásaik vannak. Megadja a leggyakrabban használt anyagok szleng neveit, valamint a hosszú távú és rövidtávú hatásaikat. A füzetet bármely közösségben javasoljuk terjesztésre, valamint megoszthatja barátokkal, családtagokkal és bárki mással.

Minden drogról külön rész szól, amelyek további adatokat, valamint használók történeteit tartalmazzák. Kiválaszthatja, hogy melyik drogról szeretne olvasni.

A füzetek és ez az oldal mindenki számára forrás – gyerekeknek, szülőknek, tanároknak, tanácsadóknak, hatóságoknak, ifjúságvédelemmel foglalkozóknak, drogmegelőzési és rehabilitációs szakembereknek és az egészségügyben dolgozóknak.

A füzetek elolvasásához kattintson a fenti füzetborítókra.

A tizenhárom füzet ingyenes és együtt vagy külön-külön is megrendelhető, bármilyen mennyiségben. Kattintson ide Az igazság a drogokról füzetek megrendeléséhez.