Ingyenes Az igazság a drogokról E-tanfolyamok

Ez az interaktív Az igazság a drogokról tanfolyamsorozat úgy lett megtervezve, hogy a saját tempódban ismerhesd meg az igazságot a drogokról. Tudd meg, hogy mik azok a drogok, miből készülnek, mik a rövid és hosszú távú hatásaik, és nézz meg valódi történeteket valódi emberektől az összes népszerű droggal kapcsolatban. A kezdéshez válassz ki egyet a tanfolyamok közül az alábbi listából.

Az igazság a drogokról

Ezen az interaktív tanfolyamon, meg fogod tudni, hogy eleve miért kezdenek az emberek drogokat használni. Emellett további alapvető adatokat is fel fogsz fedezni a leggyakrabban fogyasztott drogokról. És mindezt olyanoktól fogod hallani, akik túlélték a függőséget, és így el tudják mondani a történetüket. Szerezz ismereteket! Tudd meg az igazságot a drogokról!

Kezdő
‏54 perc
‏5 lecke

Az igazság a vényköteles szerekkel való visszaélésről

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot a vényköteles szerekkel való visszaélésről. Ráadásul korábbi függőktől fogod hallani, akik ismerik a következményeket, és valódi, személyes tapasztalatokról számolnak be a vényköteles szerek veszélyeivel kapcsolatban.

Kezdő
‏58 perc
‏5 lecke

Az igazság a Ritalinnal való visszaélésről

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot a Ritalinnal való visszaélésről. Meg fogod tudni, hogy hogyan kezdődik a Ritalinnal való visszaélés, és hogy milyen következményekkel jár a vényköteles szerekkel való visszaélés. Olyanok mondják el a cenzúrázatlan igazságot arról, hogy mi történt velük, akik maguk is Ritalint használtak.

Kezdő
‏49 perc
‏5 lecke

Az igazság a fájdalomcsillapítókról

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot a fájdalomcsillapítókról. Az őszinte tényeket hallod majd korábbi függőktől, akik személyes tapasztalattal rendelkeznek, hogy milyen könnyű függővé válni.

Kezdő
‏38 perc
‏5 lecke

Az igazság a heroinról

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot a heroinról. Korábbi függőktől hallod majd a saját történetüket, hogy hogyan szoktak rá a heroinra, és hogy a függőségükből hogyan lett teljes idős megszállottság.

Kezdő
‏48 perc
‏5 lecke

Az igazság a marihuánáról

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot a marihuánáról, a marihuánát körülvevő tévhitekről, és hogy miért gondolja sok korábbi függő úgy, hogy a használata ártalmasabb drogokhoz vezet.

Kezdő
‏53 perc
‏5 lecke

Az igazság a szintetikus drogokról

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot a szintetikus drogokról, és hogy függetlenül attól, hogy ki mit mond, miért nem természetesek, biztonságosak és legálisak. Egyenesen korábbi használóktól fogod hallani az igazságot, akik megtapasztalták a szintetikus drogok súlyos hatásait.

Kezdő
‏47 perc
‏5 lecke

Az igazság az alkoholról

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot az alkoholról. Hallgasd meg a tényeket az alkoholról annak számtalan formájában olyanoktól, akik legyőzték a függőséget.

Kezdő
‏41 perc
‏5 lecke

Az igazság az inhalánsokról

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot az inhalánsokról. Meg fogod tudni, hogy a hétköznapi vegyi anyagok belélegzése milyen veszélyes és halálos következményekkel járhat. Ráadásul olyan emberektől hallod majd ezt, akik túlélték a függőséget az inhalánsoktól.

Kezdő
‏46 perc
‏5 lecke

Az igazság az ecstasyról

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot az ecstasyról. Olyan emberektől fogod megkapni a színtiszta tényeket erről a dizájnerdrogról, akik maguk is visszaéltek vele.

Kezdő
‏44 perc
‏5 lecke

Az igazság az LSD-ről

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot az LSD-ről. Valódi emberek magyaráznak el mindent, akik maguk is LSD-t használtak: a történetétől a drog utcán használt neveiig, kiszámíthatatlan hatásaiig és kockázataiig.

Kezdő
‏45 perc
‏5 lecke

Az igazság a kokainról

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot a kokainról. Mi ez, miből készül, és miért okoz ilyen erős függőséget? Korábbi kokainfüggők mondják el a kendőzetlen tényeket, hogy milyen problémákkal kerültek szembe a kokain használata következtében.

Kezdő
‏49 perc
‏5 lecke

Az igazság a crack kokainról

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot a crack kokainról. Egyenesen korábbi crackfogyasztók szájából fogod hallani, akik elmondják, hogy hogyan váltak függővé, és mit tett a crack kokain az életükkel.

Kezdő
‏45 perc
‏5 lecke

Az igazság a kristálymetről

Ezen az interaktív tanfolyamon meg fogod ismerni az igazságot a kristálymetről. Korábbi használók fogják elmondani, hogy milyen vegyi anyagokból készül, és hogy min mentek keresztül ők, hogy metfüggőségüket kielégítsék.

Kezdő
‏48 perc
‏5 lecke