Drogellenes társadalmi célú hirdetések

TÁRSADALMI CÉLÚ HIRDETÉSEK

A Drogmentes Föld Alapítvány jelenleg folyó drogellenes programjának központi eleme tizenhat társadalmi célú hirdetés. Ezek a díjnyertes kisfilmek valós, életbeli helyzetek alapján készültek, és leleplezik a legelterjedtebb tévhiteket a drogokkal kapcsolatban.

A társadalmi célú hirdetésekkel hatásosan lehet elindítani a drogfelvilágosító előadásokat, és ezek tökéletesen előkészítik a közönséget az Alapítvány tényszerű és nagy hatású drogfelvilágosító füzetsorozatára. Ez a kombináció kiváló módszernek bizonyult ahhoz, hogy a tanulók érdeklődését felkeltsük aziránt, hogy megtudják az igazságot a drogokról, és ami még fontosabb, megadja a szükséges információkat ahhoz, hogy tájékozottan tudják meghozni a döntést, hogy drogmentesek maradnak.

A kisfilmek sorozata DVD-n is megrendelhető, hogy le lehessen játszani iskolákban, droginformációs standokon vagy nagy drogellenes rendezvényeken. A DVD-k felhasználhatók közösségi drogfelvilágosító kampányok részeként arra, hogy például tévéállomásokon sugározzák a társadalmi célú hirdetéseket, illetve filmszínházakban, bevásárlóközpontokban, stadionokban, vasútállomásokon és repülőtereken játsszák őket.

Rendelje meg az INGYENES DVD-t és információs csomagot! >>