RÓLUNK

A Drogmentes Világért Alapítvány (Foundation for a Drug-Free World) egy nonprofit közhasznú szervezet, amely valós információkkal látja el a fiatalokat és a felnőtteket a drogokról, hogy tájékozottan dönthessenek a drogmentes életmód mellett.

Senki – főleg egy fiatal – nem szereti, ha kioktatják arról, hogy mit tehet, és mit nem. Ezért egyszerűen csak a rendelkezésükre bocsátjuk a tényeket, hogy ezzel képessé tegyük őket arra, hogy úgy döntsenek, eleve el sem kezdenek drogokat szedni. Az igazság a drogokról kampány ezenkívül még olyan tevékenységeket is tartalmaz, amelyekhez csatlakozhatnak, és amelyek a drogmentes életet népszerűsítik. Ezek a tevékenységek egyszerűek, hatékonyak, és minden korosztály részt vehet bennük.

Egy világméretű önkéntesi hálózaton keresztül 56 millió ismertetőt osztottunk szét, és mintegy 120 országban több tízezer drogfelvilágosító rendezvényt tartottunk, valamint Az igazság a drogokról társadalmi célú hirdetéseket 275 tévéállomáson sugároztuk. Ezek az anyagok és tevékenységek lehetővé tették, hogy az emberek világszerte megismerjék a drogok romboló hatásait, és hogy saját maguk döntsenek úgy, hogy nem élnek velük.

Az Alapítvány megadja önnek azokat az információkat, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy elindítson egy felvilágosító és megelőző tevékenységet a területén „Az igazság a drogokról” alapján.

Ismerje meg INGYENES információs csomagunkat és a tanári oktatócsomagot! >>