A Drogmentes Világért Alapítvány tagjai az egész világon konferenciákat tartanak, és más drogmegelőzési specialistákkal találkoznak, hogy megosszák velük ezeket az eszközöket, amelyeket ők is azonnal el tudnak kezdeni használni a saját programjuk részeként.

DROGMEGELŐZÉSI SZAKEMBEREK

ÉRJE EL A GYEREKEKET, MIELŐTT A DÍLEREK ÉRIK EL ŐKET

Ha ön specialista, az azt jelenti, hogy egy bizonyos területnek szenteli magát. Mivel ön drogmegelőzési szakember, ez még egy másik dolgot is jelent – azt, hogy ön törődik a problémával.

Senki sem tagadhatja, hogy a hatékony, drogokkal kapcsolatos felvilágosító- és drogmegelőzési programok nem csak hogy életeket mentenek meg, hanem emellett a droghasználatból eredő társadalmi felfordulást is csökkentik, és biztonságosabb közösségeket teremtenek.

Mi ebben tudunk Önnek segíteni.

Több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezünk a tinédzserekkel, szülőkkel és más drogmegelőzési szakemberekkel való közös munkában, így a programunk tényszerű információkat és valós történetek nyújt, amik eljutnak a fiatalokhoz, így azok valóban megváltoztatják a gondolkodásmódjukat a droghasználattal kapcsolatban.

Az Alapítvány oktatási programja tartalmaz egy 1 óra 42 perc hosszú dokumentumfilmet: Az igazság a drogokról: Valódi emberek, valódi történetek. A program kísérői a díjnyertes társadalmi célú tévéhirdetések és Az igazság a drogokról füzetsorozat. A program ezeken keresztül eléri a gyerekeket, ami után saját maguk döntenek úgy, hogy távol maradnak a drogoktól.

Más drogmegelőzési szakemberek az alábbiakat mondták a programunkról:

„[A program] rendkívül hatékony a megelőzés és tájékoztatás tekintetében. Ösztönözte a beszélgetést a fiatalok és társaik, valamint a fiatalok és szüleik között; más fiatalok rávették a barátaikat, hogy vegyenek részt a programban.”
ST, Gyermek- és ifjúsági szolgáltatások koordinátora, Kanada

„A Drogmentes Világért Alapítvány által nyújtott eszközök segítettek nekünk felhívni a figyelmet a közösségben a droghasználattal kapcsolatos veszélyekre, egészségügyi kockázatokra és következményekre. Az előadásokat látogató tanulókat és tanárokat rendkívüli mértékben lenyűgözte a videók és a tanmenet minősége, professzionalizmusa és tartalma. A fiatalok nagyon jól fogadták az információkat, különösen azért, mert volt kapcsolódási pontjuk a videók és a társadalmi célú hirdetések által megcélzott témákkal.”
JF, drogmegelőzési program biztos, New Jersey

Érjen el ugyanilyen eredményeket drogfelvilágosító előadásokkal!

Rendelje meg az INGYENES Az igazság a drogokról információs csomagot és Az igazság a drogokról oktatói csomagot >>