Az igazság a drogokról füzetek szétosztását az egész világon rendészeti szervek támogatják, amelyek közül sok együttműködik a Drogmentes Világért Alapítvánnyal helyi rendezvényeken, tevékenységekben és oktatási programokon.

RENDŐRÖK

Rendőrként az átlagembernél sokkal jobban tudja, hogy milyen kapcsolat áll fenn a droghasználat és a bűnözés között. De hogyan akadályozza meg, hogy az emberek, különösen a fiataljaink drogokat használjanak?

Mi ebben tudunk segíteni.

A nonprofit szervezetünk felvértezi önt egy programmal, amivel azelőtt fel tudja világosítani a fiatalokat a drogok káros hatásairól, mielőtt drogokhoz nyúlnának. Nem használ hamis túlzásokat, elrettentést, és nem prédikál – csak az ahhoz szükséges tényszerű információkat adja meg, hogy meg tudják hozni a megfelelő döntést a kábítószerekkel kapcsolatban.

A programunk eredményeket ér el, mivel már több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezünk a rendőrökkel, a drogmegelőzési szakemberekkel, a szülőkkel és tinédzserekkel való munkában.

A díjnyertes társadalmi célú tévéhirdetéseinken, valamint Az igazság a drogokról füzeteken keresztül – amelyekkel éveken át eredményeket értünk el, és amelyek a drogmegelőzési erőfeszítéseink gerincét alkotják – kertelés nélkül elmondjuk a tényeket a gyerekeknek a drogokról, hogy önálló döntést tudjanak hozni azzal kapcsolatban, hogy nem fogják használni őket.

Más rendőrök az alábbiakat mondták a programról:

„Az igazság a drogokról csomag lenyűgöző volt. A füzeteket szétosztottuk mind az ötven iskolának a területen. A DVD-t lejátszották a hatodiktól a tizenkettedik évfolyamoknak, a visszajelzések pedig nagyon pozitívak voltak. A tanárok szerették a beszélgetéseket, amiket a DVD indított el. Nem emlékszem olyan bemutatóra, amely ennyire lekötötte volna a tanulók figyelmét. Úgy gondolom, hogy amellett, hogy információkkal látta el őket, tényleg hatással is volt rájuk. Ha küldenének nekem egy második DVD-t is, el tudnám juttatni a város északi részén dolgozó kollégámnak is használatra. Nagyon, nagyon informatív és nagy hatást ér el.”
BL, seriff / rendőrfőkapitány, Kanada

„A videók hatásos kiegészítést jelentettek a drogokról szóló órákhoz. A diákok most már értik, hogyan tudják a drogok tönkretenni a hozzájuk hasonló háttérrel rendelkező emberek életét. Úgy találtam, hogy a videókban bemutatott személyek történetei sokkal inkább hitelt érdemlőek voltak, mintha mi beszéltünk volna nekik egy olyan emberről, akinek tönkretette az életét a droghasználat, vagy arról, hogy milyen beteggé válhat valaki a drog használata után. Az első, videóvetítéses óra után megkérdeztem a tanulókat, mi tetszene jobban nekik, ha előadást tartanánk, vagy ha videót néznének... nagyon izgatottak lettek, amikor hallották, hogy hasonló videókat fognak megnézni a drogfelvilágosító előadások alatt.”
CF, seriff-helyettes/rendőrtiszt, New Jersey

A következőt teheti ön:

  1. Rendelje meg az INGYENES Az igazság a drogokról információs csomagot!

  2. Nézze meg az Egy drogmentes világ megteremtése című DVD-t.

  3. Olvassa el a drogfelvilágosító füzeteinket.

  4. Kezdje el használni a programot a közössége iskoláiban és drogmegelőzési intézményeiben a csomagban található Tevékenységi kézikönyv egyszerű lépései segítségével.

  5. Mentsen meg életeket.

Rendelje meg az INGYENES Az igazság a drogokról információs csomagot MOST>>