Eljuttatjuk Az igazság a drogokról anyagokat Baja California Surba
A gyerekkori vakációk színhelye iránt érzett szeretet a kormánnyal való partnerséghez vezet, melynek keretében Baja California Sur minden középiskolájában beindul Az igazság a drogokról szolgáltatás.
tovább  >>
A Drogmentes Világért clermont-ferrandi csoportja városuk minden részébe eljut
A Drogmentes Világért clermont-ferrandi csoportja elkötelezett önkéntesekből áll, akik rendszeresen járják városuk utcáit, eljuttatva a lakókhoz az igazságot a drogokról.
tovább  >>
Az igazság terjesztése a nemzetközösségi játékokon
Amikor Ausztrália Aranypartja ad otthont a Nemzetközösségi Játékoknak, a Drogmentes Világért csapata is ott van, hogy drogmentessé tegye a rendezvényt.
tovább  >>
A Drogmentes Világért reményt ad Guineának
Sylla Faouly el akarta hozni az igazságot Guineának, és a Drogmentes Világért-ban megtalálta az eszközt is ehhez.
tovább  >>
Mozgalom indult a Brazíliában dúló drogjárvány megfékezésére
Brazil Drogmentes Világért-önkéntesek csapata harcba száll egy crack kokain válsággal küszködő nemzetért, példát mutatva arra, hogy mit lehet elérni a megfelelő eszközök használatával.
tovább  >>
A legtisztább szenvedély hajtja a nigériai drogellenes aktivistát, hogy elérje a fiatalokat az igazsággal
Sikeres villamosmérnökként és nem kormányzati szervezetek tanácsadójaként Daniel Chukwudike saját sikere biztosítva volt. De most, hogy életét mások segítésének szenteli, valóban boldog.
tovább  >>
Az iskolarendőr használati útmutatója
Joe Comegna rendőrtiszt boldog, hogy képes megadni a gyerekeknek azt, amire szükségük van a jövőhöz. Emellett cserkészvezető az Amerikai Cserkészszövetségnél és lacrosse-edző is.
tovább  >>
Az igazság a fentanilról
Mi teszi a heroin szintetikus rokonát, a fentanilt, az egyik leghalálosabb droggá a világon?
tovább  >>
Az igazság a drogokról a teljes kolumbiai légierő számára elrendelve
A kolumbiai légierő még a 2018-as év vége előtt az első olyan katonai erő lehet az egész világon, amelynek minden katonája ki lett képezve Az igazság a drogokról anyagaiból.
tovább  >>
Shelby megye megismeri az igazságot a drogokról
Amikor Jan Corbett nyugdíjba vonult, rátalált valódi szenvedélyére: megvédeni a fiatalokat a drog- és alkoholfüggőség pusztító hatásaitól.
tovább  >>
Elérünk minden gyermeket
Darren Tessitore eltökélte, hogy az USA-ban minden gyerekhez el fog jutni az igazság a drogokról, és nem is vesztegeti az idejét.
tovább  >>
Az igazság a kratomról
Vannak, akik annyira veszélyesnek tartják a kratomot, mint a heroint vagy a metet. De mégis mi ez?
tovább  >>
Szövetség a drogozás felszámolására a Fülöp-szigeteken
Az országot a nemzetközi drogkereskedelem és a hazai drogfogyasztás egyaránt sújtja, ezért az országos rendőrség összefogott a Drogmentes Világért Alapítvánnyal, hogy teszteljék a megoldást.
tovább  >>
A drogmentes „Cyclorun” megváltoztatja egy ország drogokhoz való hozzáállását
Már tizenöt éve gyűlnek össze futók és kerékpárosok egy maratoni útra, hogy támogassák a drogmentes életet, és hozzájáruljanak a drogfogyasztási statisztikák országos csökkenéséhez.
tovább  >>
Drogkereskedőből ifjúsági mentor
Tony Mendez eltökélte, hogy felhasználja azt, amit a hibáiból tanult, és átadja ezt a mai fiataloknak, hogy nekik jobb jövőjük legyen.
tovább  >>
Az oktató szerint ez a szülők kulcsa a gyerekek sikeréhez
A drogmegelőzési konferencia eszközöket ad a szülőknek ahhoz, hogy a gyerekeik elkerüljék a drogokat és a bandákat.
tovább  >>
A japán Drogmentes Világért Alapítvány eloszlatja a hazugságot, miszerint a dizájner drogok „veszélytelenek”
A szintetikus marihuána neve Japánban „dappo habu” („a drog, amely kijátssza a törvényt”), és ez a veszélytelennek tűnő elnevezés jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy a közönség tudatossága alacsony azzal kapcsolatban, hogy mennyire kártékony hatásai vannak. 2012 januárja és májusa között mégis több mint 100 olyan eset került intenzív osztályra, amely kapcsolatba hozható szintetikus drogokkal.
tovább  >>
Hatékony oktatás bejuttatása a főbb drogkereskedelmi csatornákra
A CADFY (Community Alliances for Drug-Free Youth = Közösségi Összefogás a Drogmentes Ifjúságért) küldetése a biztonságos és drogmentes közösségek elősegítése. Ezt tesszük azzal, hogy támogatjuk a Nemzeti Drogszabályozási Stratégiát, amelyet az USA elnökének irodája irányít.
tovább  >>
Rendőrfőnök méltatja az Igazság a drogokról programot
A Minnesota állambeli Babbitt város rendőrfőnökeként, tűzoltóként, valamint szakképzett mentősként Chad Loewen életeket mentett. Mint rendőrfőnök és a rendőrség vezető drogmegelőzési oktatója azt állítja, hogy most is életeket ment – a Drogmentes Világért Alapítvány által működtetett Igazság a drogokról program segítségével.
tovább  >>
1