Olyan információt ajánlunk a szülők figyelmébe, amely segíthet nekik abban, hogy eredményesen tudjanak kommunikálni egy gyermekkel, akit csábít a droghasználat, és hozzá tudják segíteni őt a helyes döntés meghozatalához. Az igazság a drogokról kiadványok lehetővé teszik a szülők számára, hogy tényszerű információval lássák el a gyerekeket a drogokról és azok káros hatásairól.

SZÜLŐK

Hogyan beszéljen a gyerekeivel a DROGHASZNÁLATRÓL anélkül, hogy elrettentést kellene alkalmaznia, vagy hogy úgy érezné, „prédikál”?

Szülőként a legfontosabb az ön számára a gyermeke jóléte. Mivel ismeri a társadalmunkban jelenlévő drogproblémát, természetesen meg akarja óvni a gyermekét a drogoktól, amik testileg szellemileg és érzelmileg is romba dönthetik őt. De amikor a drogokról beszélget velük, honnan tudja, hogy egyáltalán figyelnek-e?

Ossza meg velük az igazságot a drogokról, és figyelni fognak. Egyértelműen bebizonyosodott, hogy amikor a fiatalokat ellátják a drogokkal kapcsolatos tényekkel, valamint azzal kapcsolatos adatokkal, hogy milyen káros hatásokat tapasztalhatnak belőlük, meghozzák a saját döntésüket, hogy nem nyúlnak hozzájuk. Szóval, hogyan világosítsuk fel őket, még az előtt, hogy a dílerek elérik őket?

Mi ebben tudunk segíteni.

A programunkkal tényszerű információkat és valós történeteket mutatunk be, amik elérik a fiatalokat, így valóban megváltozik a gondolkodásmódjuk a droghasználattal kapcsolatban.

A díjnyertes társadalmi célú tévéhirdetéseink, Az igazság a drogokról füzetsorozat és a dokumentumfilm beszélni fognak ön helyett. A gyermeke figyelmet fog fordítani a társadalmi célú hirdetésekben és a füzetekben található tényekre, mivel a füzetekben első kézből származó, valódi beszámolókat talál olyan volt függőktől, akik túlélték azt.

Az ezekben az INGYENES anyagokban található információk megmenthetik a gyermeke, vagy egy ismerőse életét. Rendelje meg őket ma, hogy meg tudja óvni a gyermekeit, és hogy segítsen egy drogmentes világ létrehozásában.

Ismertesse meg ezt az oldalt és ezeket az anyagokat tanárokkal, ifjúsági tanácsadókkal, egészségügyi szakemberekkel és rendőrökkel.

Tudjon meg többet az INGYENES információs csomagról >>