MENTSEN MEG ÉLETEKET
HATÉKONY DROGFELVILÁGOSÍTÁSSAL!

A drog és alkoholfogyasztás illetve az ezekkel való visszaélés nem csak hogy meredeken emelkedik, de minden évben egyre fiatalabbakat érint, ezért a Drogmentes Világért Alapítvány küldetése, hogy világméretű tevékenységeivel folyamatosan védje ezeket a fiatal életeket a drogok okozta romboló hatásoktól.

A Drogmentes Világért Alapítvány nonprofit, közhasznú szervezet, amely működése során kizárólag jótékony célokat tart szem előtt. Finanszírozása olyan egyének és szervezetek adományaiból történik, akik ugyanilyen elkötelezettséget éreznek aziránt, hogy az embereket drogmentes életvezetéshez segítsék.

Az ön nagylelkű hozzájárulása, amellyel az Alapítvány munkáját támogatja, teszi lehetővé, hogy oktatási anyagainkat és hatékony drogfelvilágosítási programjainkat ingyenesen tegyük hozzáférhetővé iskolák, ifjúsági szervezetek, illetve más fiatalokkal foglalkozó csoportok és egyének számára.

Mit támogatnak a tagok adományai:

  • Széles körű médiakampányokat: Ezek közé tartozik az „Azt mondták – hazudtak” társadalmi célú hirdetések sugárzása a tévében, valamint egy állandó jelenlét a nyomtatott és internetes média hirdetési felületein, hogy tanárokat és olyan személyeket érjünk el, akiket, mint önt is, aggasztja, hogy mennyire káros hatással vannak a drogok az egyének, illetve egész közösségek életére.
  • Folyamatosan megújuló közösségi információkat és friss drogmegelőzési tartalmakat – különféle médiákban –, amelyek nyomon követik a drog- és alkoholfogyasztási trendeket, legfőképpen pedig betekintést biztosítanak ezekbe és megoldást adnak rájuk.
  • Az igazság a drogokról oktatói anyagaink ingyenesen állnak az olyan tanárok rendelkezésre, akik azt tanítják a fiataloknak, hogy mi az igazság a drogokról.

Váljon taggá:

Bevezető tagság – 40 USD

A 40 dolláros tagság segít bennünket abban, hogy folytathassuk a munkánkat egy drogmentes világért.

Támogató éves tagság – 300 USD

A tagok kapnak egy tagsági kártyát, egy levelet és egy bekeretezhető oklevelet, továbbá kiadványokat és a tevékenységeinkről szóló, e-mailben rendszeresen küldött tájékoztatókat.

Éves tagság cégek számára – 500 USD

A tagok kapnak egy tagsági kártyát, egy levelet és egy bekeretezhető oklevelet, amely mutatja a cég elkötelezettségét a drogmegelőzési oktatás iránt. A céges tagok rendszeresen kapnak friss híreket a csoporttevékenységekről, valamint különleges tájékoztatókat is.

Vállalati támogatások

A Drogmentes Világért Alapítvány el akarja juttatni Az igazság a drogokról üzenetét minden személyhez, iskolához és közösséghez, ezért rengeteg rendezvényt és megmozdulást tart, hogy széles körben emelje a tudatosságot. Ezek többek között:

  • Rendezvények, amelyek széles körben felhívják a figyelmet a drog- és alkoholfogyasztásra
  • Kampányok és projektek, amelyek elviszik Az igazság a drogokról küldetését és üzenetét stratégiai fontosságú területekre
  • Az igazság a drogokról videók és társadalmi célú hirdetések közvetítése tévén, illetve más csatornákon keresztül

Azok a cégek, amelyek szeretnék támogatni a drogfelvilágosítással kapcsolatos oktatást, közszolgálati tevékenységeik részeként jelentkezhetnek ilyen tevékenységek támogatására.
Ha az ön cége támogatást szeretne nyújtani, lépjen kapcsolatba a céges kapcsolatok igazgatójával:
info@drugfreeworld.org

Felajánlások

Ha valaki rendszeresen kívánja támogatni a Drogmentes Világért Alapítványt, tehet havi felajánlást.

Adományozás

Adományozzon bármekkora összeget.

Ha további információkat szeretne arról, hogy hogyan segíthet, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Bármennyit adományoz is – és biztos lehet benne, hogy bármekkorra összeget szívesen fogadunk, és hatékonyan fogunk felhasználni –, abban segít, hogy minden korosztályt felvértezzünk az ahhoz szükséges adatokkal, hogy egészséges, drogmentes élet élhessen.