NAGY MENNYISÉGŰ RENDELÉS

A drogok a múlt század közepe óta kultúránk részét képezik. Az 1960-as években a zene és a média népszerűsítette őket, és ennek következtében a társadalom minden területére betörtek. Valószínűleg ismer olyan személyt, akinek az életét – közvetlenül vagy közvetve – befolyásolták a drogok.

Az emberek azért szednek drogokat, mert valamit meg akarnak változtatni az életükben. Az emberek azt hiszik, hogy a drogok jelentik a megoldást, ám a drogok végül csak problémát jelentenek. Milyen tényeket kellene ismernie a drogokról?

Tudja meg, hogy hogyan működnek a drogok, milyen hatással vannak a testre és az elmére, miért szedik őket az emberek, és tudja meg, hogy mit okoznak a leggyakrabban használt drogok.

Rendeljen példányokat Az igazság a drogokról füzetből! Itt kiválaszthatja a mennyiséget és a nyelvet!

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.