AZ IGAZSÁG A DROGOKRÓL OKTATÓCSOMAG

Lépés 1 / 4

Lépés 2 / 4

Az ön személyes adatai:

Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 4

Az ön elérhetősége:

Lépés 4 / 4

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

Az igazság a drogokról oktatócsomagot azoknak a pedagógusoknak ajánljuk fel segítségül, akik 11 éves és annál idősebb gyerekeket tanítanak osztálytermi, csoportos vagy közösségi oktatási környezetben.

Ha ön nem pedagógus, kattintson ide Az igazság a drogokról információs csomag igényléséhez.

Ha nem hivatalos oktatási környezetben tart foglalkozásokat, hanem személyre szóló tanácsadást vagy egyéb szolgáltatásokat nyújt, kattintson ide Az igazság a drogokról füzetsorozat nagy mennyiségben való igényléséhez.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét (Észak-Amerikán kívül 3–4 hét).