INGYENES AZ IGAZSÁG AZ ALKOHOLRÓL FÜZET

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

Az alkohol egy drog.

A depresszánsok (nyugtatók) közé sorolják, ami azt jelenti, hogy lassítja az életfunkciókat, azaz összefolyó beszédet, bizonytalan mozgást, érzékelési zavarokat és gyors reagálásra való képtelenséget eredményez.

Az elmére kifejtett hatásait tekintve, a legjobb, ha olyan drogként gondolunk rá, amely csökkenti a személy racionális gondolkodási képességét, és eltorzítja az ítélőképességét. A fogyasztott mennyiségtől és az illető testi állapotától függően az alkohol álmosságot, hányást, hasmenést, fejfájást, légzési nehézségeket, az ítélőképesség csökkenését, vérszegénységet, ájulást és öntudatlanságot okozhat.

Ismerje meg, hogyan lehet végzetes hiba, ha nem soroljuk az alkoholt a drogok közé. Ismerje meg a tényeket!

Rendeljen egy INGYENES példányt Az igazság az alkoholról füzetből!