INGYENES AZ IGAZSÁG A KRISTÁLYMETRŐL ÉS A METAMFETAMINOKRÓL FÜZET

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

A kristálymet a kristályos metamfetamin rövidítése. Ez a metamfetamin nevű drog egyik formája, fehér, kristályos drog, amelyet felszippantanak, elszívnak vagy injekcióznak. Mindenkiben erős vágy alakul ki arra, hogy tovább használja, mivel a drog a boldogság és a jó közérzet hamis érzését kelti – hirtelen magabiztosságot, hiperaktivitást és energikusságot. Az első élmény lehet, hogy valamennyire kellemes, de a metamfetamin már az első perctől fogva elkezdi tönkretenni az emberek életét.

Gyakori szlengnevei közül néhány: feta, ice, jég, met, speed, kristály, üveg, kvarc, Tina, fecske, por, penge.

Ismerje meg, milyen pusztítást tud véghezvinni a met a testben és az elmében – gyakorlatilag egy éjszaka alatt. Ismerje meg a tényeket! 

Rendeljen egy INGYENES példányt Az igazság a kristálymetről füzetből!