INGYENES AZ IGAZSÁG AZ ECSTASYRÓL FÜZET

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

Az ecstasy rendkívül veszélyes. E „dizájner (mesterségesen előállított) drog” által okozott kár olyan széles körű, hogy az orvosi ügyeletekre beérkező esetek száma az egekbe szökött, és több mint 1200%-kal növekedett azóta, hogy az ecstasy vált a legkedveltebb diszkódroggá a hajnalig tartó „rave”-partikon és diszkókban. Az ecstasy alkohollal keverve különösen veszélyes, valójában halálos is lehet.

Gyakori utcai nevei közül néhány: bogyó, felni, laszti, szerelempirula, mosoly, hógolyó, xtc, e, extázi, tabi, eki.

Ismerje meg, hogyan juttat az ecstasy valakit rövid idő alatt a táncparkettről a sürgősségi osztályra. Ismerje meg a tényeket!

Rendeljen egy INGYENES példányt Az igazság az ecstasyról füzetből!