INGYENES AZ IGAZSÁG AZ INHALÁNSOKRÓL FÜZET

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

Az „inhalánsok” szó mérgező anyagok gőzeire utal, amelyeket a bódultság gyors elérése érdekében belélegeznek. Az inhalánsként használható több mint 1000 háztartási és egyéb mindennapos termék közül a leggyakrabban használtak a következők: cipőfény, ragasztó, toluol, benzin, öngyújtógáz, dinitrogén-oxid, szórófesték, hibajavító folyadék, tisztítófolyadék, amil-nitrit, vagyis „popper”, szagtalanítók, vagyis a „rush”, és a lakkhígító vagy más festékoldó-szerek.

Ezek többsége az érzéstelenítőkhöz hasonló hatást fejt ki, vagyis lassítja a testfunkciókat. A kezdeti mámor és gátlásnélküliség után álmosság, szédelgés és nyugtalanság következik be.

A gyakori utcai szlengnevek közül néhány: lufi, zacskó, zacsi, hippi crack, lazulás, dezső, pepitázás, nevetőgáz, kéjgáz, szipkó, benya, hígító, Technokol.

Ismerje meg, hogyan képesek az inhalánsok azonnali agykárosodást és halált okozni, és hogy mit mondanak droghasználók a tapasztalataikról. Ismerje meg a tényeket! 

Rendeljen egy INGYENES példányt Az igazság az inhalánsokról füzetből!