INGYENES AZ IGAZSÁG A MARIHUÁNÁRÓL FÜZET

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

Marihuánának nevezik az indiai kender szárított virágát, magját és levelét. Sokféle más szlengneve is van, pl.: zöld, spangli, dzsoint, grász, gandzsa, gyep, kender, ágyú, mariska, rakesz és THC.

A hasis a cannabis egy másik formája, amely az indiai kender gyantájából készül. Haskának, haskónak, csokinak és csarasznak is szokták nevezni, és átlagosan hatszor olyan erős, mint a marihuána.

A „cannabis” szó (a kender latin neve) jelöl minden olyan drogot, amely az indiai kender származéka; ezek közé tartozik a hasis és a marihuána is. Az elnevezéstől függetlenül ez egy hallucinogén drog – olyan anyag, amely eltorzítja azt, ahogyan a körülöttünk lévő világot érzékeljük.

Tudja meg, mi az, amit nem akarnak a marihuána terjesztői, hogy ön tudjon. Ismerje meg a tényeket!

Rendeljen egy INGYENES példányt Az igazság a marihuánáról füzetből!