INGYENES AZ IGAZSÁG A VÉNYKÖTELES SZEREKKEL VALÓ VISSZAÉLÉSRŐL FÜZET

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

A vényköteles (csak orvosi receptre kapható) szerek szedése komoly veszélyekkel jár – nemcsak függőséggel, hanem olyan problémákkal, mint lelassult szívverés, kimerültség, összefolyó beszéd és depresszió. A felírt szerekkel való visszaélés még kockázatosabb is lehet, mint az illegálisan előállított drogokkal történő. Bizonyos szintetikus (mesterségesen előállított) vényre kapható szerek olyan erősek, hogy a túladagolásuk kockázata nagyon nagy. Ez különösen igaz a fájdalomcsillapítókra és nyugtatókra, amelyeknél öt év alatt több mint kétszeresére nőtt a halálos túladagolások száma. A vényköteles szerek és fájdalomcsillapítók a feljegyzések szerint közrejátszottak Marilyn Monroe, Heath Ledger, Anna Nicole Smith, Elvis Presley, Chris Penn és Michael Jackson halálában.

A márkanevek közé tartoznak: Xanax, Valium, Amytal, Seconal, Diprivan, Propofol, Rohypnol, Demerol, Zoloft és OxyContin. Néhány ismertebb szlengnév: tabi, bogyó, gyógyi, pirula, cukorka, altató, felejtőtabletta, Oxy 80, kodi, R-vitamin.

Ismerjen meg olyan dolgokat, amiket lehet, hogy soha nem hallott ezekről a „legális” drogokról. Ismerje meg a tényeket! 

Rendeljen egy INGYENES példányt Az igazság a vényköteles szerekkel való visszaélésről füzetből!