INGYENES AZ IGAZSÁG A RITALINNAL VALÓ VISSZAÉLÉSRŐL FÜZET

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

Ritalin a metilfenidátot tartalmazó szerek közismert neve. A tizenévesek élénkítő hatása miatt szedik a szert. A Ritalinnak még akkor is számos mellékhatása lehet, ha azt szakember írja fel – többek között idegesség, álmatlanság, étvágytalanság, szívritmuszavar, szívproblémák, súlycsökkenés. A gyártó szerint a szer függőséget okoz.

A Ritalin gyakori utcai szlengnevei közül néhány: Diet Coke (Diétás kokó), Kiddie Cocaine (gyerekkokain), Vitamin R (R-vitamin), R-ball (R-laszti), Rids, Smarties.

Tudja meg, hogyan okoz a Ritalin mindent, csak „összpontosítást” nem – és milyen tényleges következményei vannak.  Ismerje meg a tényeket!

Rendeljen egy INGYENES példányt Az igazság a Ritalinnal való visszaélésről füzetből!