INGYENES AZ IGAZSÁG
A SZINTETIKUS DROGOKRÓL FÜZET

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

A szintetikus drogokat (ismertebb nevük: dizájnerdrog) mesterséges vegyi anyagokból készítik, nem pedig természetes összetevőkből.

A piacon jelen levő számos dizájnerdrog leírása (beleértve az ecstasyt, az LSD-t és a metamfetamint) „Az Igazság a Drogokról” sorozat más füzeteiben található meg. Ez a füzet az úgynevezett „szintetikus marihuánáról” (herbál vagy kristály), a „szintetikus élénkítőkről” (Fürdősók) és az „N-bomba” néven ismert drogról mondja el a tényeket. Ezek az olyan szintetikus drogok közé tartoznak, amelyeket „dizájnerdrogoknak” neveznek. Ismerd meg a tényeket!

Rendelj egy INGYENES példányt Az igazság a szintetikus drogokról füzetből!