Az igazság a drogokról oktatócsomag ingyenesen elérhető tanárok, ifjúsági klubok vezetői, iskolai adminisztrátorok, oktatók, tanácsadók, rendfenntartó tisztek és törvényszéki tisztviselők számára – bárkinek, aki pozíciójából kifolyólag oktathatja a fiatalokat a szerekkel való visszaélésekről.Rendelje meg az INGYENES
oktatócsomagot!

AZ IGAZSÁG A DROGOKRÓL OKTATÓCSOMAG – RÉSZLETEK

Az igazság a drogokról oktatócsomag ingyenesen elérhető tanárok,
ifjúsági klubok vezetői, iskolai adminisztrátorok, oktatók, tanácsadók, rendfenntartó
tisztek és törvényszéki tisztviselők számára – bárkinek, aki pozíciójából kifolyólag oktathatja a fiatalokat a szerekkel való visszaélésekről.

Rendelje meg most >>

Az igazság a drogokról tanári kézikönyv
Az igazság a drogokról dokumentumfilm
Az igazság a drogokról füzetsorozat
11 plakát (minden elterjedt drogról egy)A csomag tartalma:

Az igazság a drogokról tanári kézikönyv teljes kidolgozott óravázlatokat tartalmaz, valamint útmutatásokat arról, hogy hogyan tanítsa meg az igazságot a tizenegy különböző drogról. Ezek az óravázlatok aktív részvételre ösztönzik Önt és a tanulóit, hogy valóban megtudják az igazságot a drogokról.

Az igazság a drogokról dokumentumfilm egy hatásos, szókimondó oktatófilm, amely a legáltalánosabban fogyaszott kábítószereket mutatja be. Programunk ismertetőjegye a tényszerűség, amit ezen a DVD-n olyan volt fogyasztók megindító személyes történetei támasztanak alá, akik maguk túlélték a függőség poklát.

A DVD díjnyertes társadalmi célú hirdetéseket is tartalmaz, amelyek mindegyike arra hívja fel a figyelmet, hogy már az alkalmi droghasználat is tragédiához vezethet.

Kattintson ide a DVD online megtekintéséhez>>

24 készlet Az igazság a drogokról füzetsorozatból, sorozatonként 13 füzettel – egyszerű ám hatásos információ a drogokról. A sorozat első füzete Az igazság a drogokról, amely leírja, hogyan hatnak a drogok, és milyen szellemi és fizikai következményei vannak a fogyasztásuknak. A másik 12 drogfelvilágosító füzet mindegyike egy-egy konkrét, gyakran használt droggal foglalkozik, és leleplezi a velük kapcsolatos tévhiteket azáltal, hogy megadja az adott drog rövid és hosszú távú hatásait.

Kattintson ide a füzet online megtekintéséhez>>

A csomag tartalmaz tizenegy plakátot is az órákhoz. Ezek mindegyike egy-egy gyakran használt drogot mutat be. Kirakhatja őket a tanteremben vagy az iskolában, megerősítve ezzel az órái üzenetét, és arra ösztönözve a tanulókat, hogy tudják meg az igazságot a drogokról.

Sok minden kering a drogokról a világban – az utcán, az iskolákban, az Interneten és a tévében. Van, ami igaz belőle, van, ami nem. Az ön diákjai a drogokkal kapcsolatos adatok nagy részét valójában azoktól hallják, akik ezeket eladják. Jó útra tért drogdílerek bevallották, hogy képesek voltak bármit mondani másoknak, csak hogy rávegyék őket a drogvásárlásra. Ne hagyja, hogy becsapják a fiatalokat! Rendeljen egy ingyenes Az igazság a drogokról oktatócsomagot még ma!

Ha ön nem pedagógus, kattintson ide Az igazság a drogokról információs csomag megrendeléséhez!
Ha már igénybe vette az információs csomagot, kattintson ide Az igazság a drogokról: Valódi emberek, valódi történetek című dokumentumfilm-DVD ingyenes példányának megrendeléséhez!


Ha ön pedagógus, kattintson ide Az igazság a drogokról oktatói csomag megrendeléséhez!