INGYENES AZ IGAZSÁG A DROGOKRÓL FÜZETCSOMAG

Lépés 1 / 3

Lépés 2 / 3

Az ön személyes adatai:

  • Kérjük válasszon a fenti megszólítások közül!

Lépés 3 / 3

Az ön elérhetősége:

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@drugfreeworld.org. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.

KÖSZÖNJÜK!

Kérését sikeresen fogadtuk.

Várható kézbesítési idő: 2–4 hét.

Adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. A megadott információt kizárólag igénylése teljesítésére és nyomon követésére fogjuk felhasználni.

Az igazság a drogokról füzetsorozat 13 illusztrált kiadványból áll, amelyek könnyen érhetőek, és igaz történeteket tartalmaznak volt drogfogyasztóktól. A füzetek 22 nyelven állnak rendelkezésre.

A sorozat első füzetének címe: Az igazság a drogokról. Ebben tényszerű és tömör áttekintés található arról, hogy mik a drogok, és milyen hatásaik vannak. Ez a füzet tökéletes tájékoztató, amit bármilyen közösségben szét lehet osztani. A másik drogfelvilágosító füzet mindegyike egy-egy konkrét, gyakran használt droggal foglalkozik, és leleplezi a velük kapcsolatos tévhiteket azáltal, hogy megadja az adott drog rövid és hosszú távú hatásait.

Mind a 13 füzet egyenként is megrendelhető bármilyen mennyiségben, hogy biztosíthassa mások számára a szükséges tényeket, amelyek által saját maguk dönthetnek a drogmentes élet mellett.

Rendeljen egy INGYENES csomagot a füzetekből!