Egy emlékezetes június – a Drogmentes Világ New York megmutatja, hogyan kell csinálni
A Drogmentes Világ New York-i kirendeltsége egy csapásra meghódítja a júniust városszerte tartott rendezvényeivel, a Puerto Rico-napi felvonulástól az ENSZ-ig, a Hősök díjátadó gáláig stb.
tovább  >>
10 nap, hogy nemet mondj a drogokra
A DFW Belgium csatlakozik 24 ország kirendeltségeihez, hogy megemlékezzenek a kábítószer-fogyasztás és illegális kereskedelem elleni nemzetközi napról.
tovább  >>
A Kanada napi felvonulás szétküldi az igazságot
A Drogmentes Világ Kanada csatlakozik a Kanada napi felvonuláshoz, hogy elmondja a fiataloknak az igazságot a drogokról.
tovább  >>
Drogmentessé tenni Ciprust, a szerelem szigetét
Egy zenész és egy parlamenti képviselő összefog, hogy megálljt parancsoljanak a drogfogyasztás terjedésének, hiszen az évi több mint 2 millió turista nem csak bevételt hoz Ciprusra, de drogokat is.
tovább  >>
Mexikó állam tanárai kezükben az eszközökkel, hogy megtanítsák az igazságot a drogokról
Az igazság a drogokról oktatási programot mintegy 3000 tanárnak tanítják szerte Mexikó államban, akik azonnal használni kezdik, hogy ellássák diákjaikat az eszközökkel egy drogmentes élethez.
tovább  >>
Segíteni a fiataloknak a jó úton maradni
Michael DeLeon és Steered Straight (Jó Úton) nevű csapata, egész Amerikát beutazza, hogy egy szebb jövő reményében felvilágosítsák a fiatalokat a drogokkal kapcsolatos igazságról.
tovább  >>
Az igazság az e-cigiről
Az e-cigi a dohányzás népszerű alternatívája, de attól még nem kevésbé veszélyes.
tovább  >>
Eljuttatjuk Az igazság a drogokról anyagokat Baja California Surba
A gyerekkori vakációk színhelye iránt érzett szeretet a kormánnyal való partnerséghez vezet, melynek keretében Baja California Sur minden középiskolájában beindul Az igazság a drogokról szolgáltatás.
tovább  >>
A Drogmentes Világért clermont-ferrandi csoportja városuk minden részébe eljut
A Drogmentes Világért clermont-ferrandi csoportja elkötelezett önkéntesekből áll, akik rendszeresen járják városuk utcáit, eljuttatva a lakókhoz az igazságot a drogokról.
tovább  >>
Az igazság terjesztése a nemzetközösségi játékokon
Amikor Ausztrália Aranypartja ad otthont a Nemzetközösségi Játékoknak, a Drogmentes Világért csapata is ott van, hogy drogmentessé tegye a rendezvényt.
tovább  >>
A Drogmentes Világért reményt ad Guineának
Sylla Faouly el akarta hozni az igazságot Guineának, és a Drogmentes Világért-ban megtalálta az eszközt is ehhez.
tovább  >>
Mozgalom indult a Brazíliában dúló drogjárvány megfékezésére
Brazil Drogmentes Világért-önkéntesek csapata harcba száll egy crack kokain válsággal küszködő nemzetért, példát mutatva arra, hogy mit lehet elérni a megfelelő eszközök használatával.
tovább  >>
A legtisztább szenvedély hajtja a nigériai drogellenes aktivistát, hogy elérje a fiatalokat az igazsággal
Sikeres villamosmérnökként és nem kormányzati szervezetek tanácsadójaként Daniel Chukwudike saját sikere biztosítva volt. De most, hogy életét mások segítésének szenteli, valóban boldog.
tovább  >>
Az iskolarendőr használati útmutatója
Joe Comegna rendőrtiszt boldog, hogy képes megadni a gyerekeknek azt, amire szükségük van a jövőhöz. Emellett cserkészvezető az Amerikai Cserkészszövetségnél és lacrosse-edző is.
tovább  >>
Az igazság a fentanilról
Mi teszi a heroin szintetikus rokonát, a fentanilt, az egyik leghalálosabb droggá a világon?
tovább  >>
Az igazság a drogokról a teljes kolumbiai légierő számára elrendelve
A kolumbiai légierő még a 2018-as év vége előtt az első olyan katonai erő lehet az egész világon, amelynek minden katonája ki lett képezve Az igazság a drogokról anyagaiból.
tovább  >>
Shelby megye megismeri az igazságot a drogokról
Amikor Jan Corbett nyugdíjba vonult, rátalált valódi szenvedélyére: megvédeni a fiatalokat a drog- és alkoholfüggőség pusztító hatásaitól.
tovább  >>
Elérünk minden gyermeket
Darren Tessitore eltökélte, hogy az USA-ban minden gyerekhez el fog jutni az igazság a drogokról, és nem is vesztegeti az idejét.
tovább  >>
Az igazság a kratomról
Vannak, akik annyira veszélyesnek tartják a kratomot, mint a heroint vagy a metet. De mégis mi ez?
tovább  >>
Szövetség a drogozás felszámolására a Fülöp-szigeteken
Az országot a nemzetközi drogkereskedelem és a hazai drogfogyasztás egyaránt sújtja, ezért az országos rendőrség összefogott a Drogmentes Világért Alapítvánnyal, hogy teszteljék a megoldást.
tovább  >>