Az igazság a drogokról a teljes kolumbiai légierő számára elrendelve
A kolumbiai légierő még a 2018-as év vége előtt az első olyan katonai erő lehet az egész világon, amelynek minden katonája ki lett képezve Az igazság a drogokról anyagaiból.
tovább  >>
Shelby megye megismeri az igazságot a drogokról
Amikor Jan Corbett nyugdíjba vonult, rátalált valódi szenvedélyére: megvédeni a fiatalokat a drog- és alkoholfüggőség pusztító hatásaitól.
tovább  >>
Elérünk minden gyermeket
Darren Tessitore eltökélte, hogy az USA-ban minden gyerekhez el fog jutni az igazság a drogokról, és nem is vesztegeti az idejét.
tovább  >>
Az igazság a kratomról
Vannak, akik annyira veszélyesnek tartják a kratomot, mint a heroint vagy a metet. De mégis mi ez?
tovább  >>
Szövetség a drogozás felszámolására a Fülöp-szigeteken
Az országot a nemzetközi drogkereskedelem és a hazai drogfogyasztás egyaránt sújtja, ezért az országos rendőrség összefogott a Drogmentes Világért Alapítvánnyal, hogy teszteljék a megoldást.
tovább  >>
A drogmentes „Cyclorun” megváltoztatja egy ország drogokhoz való hozzáállását
Már tizenöt éve gyűlnek össze futók és kerékpárosok egy maratoni útra, hogy támogassák a drogmentes életet, és hozzájáruljanak a drogfogyasztási statisztikák országos csökkenéséhez.
tovább  >>
Drogkereskedőből ifjúsági mentor
Tony Mendez eltökélte, hogy felhasználja azt, amit a hibáiból tanult, és átadja ezt a mai fiataloknak, hogy nekik jobb jövőjük legyen.
tovább  >>
Az oktató szerint ez a szülők kulcsa a gyerekek sikeréhez
A drogmegelőzési konferencia eszközöket ad a szülőknek ahhoz, hogy a gyerekeik elkerüljék a drogokat és a bandákat.
tovább  >>
Hogyan szorítja vissza a drogfogyasztást 40%-kal egy eltökélt venezuelai
Ahogy arról Mario Chirinos a következőekben beszámol, annak ellenére, hogy kiképzett csaknem 4000 katonát, 135 000 vállalati személyzetet és 450 000 tanulót Venezuelában, mindez még csak a kezdet.
tovább  >>
Az olasz „Mondj nemet a drogokra”-csapat felkerekedik Európa heroinfővárosának meghódítására
Egy csoport aggódó szülő a saját kezébe veszi a drogmentes Milánó megteremtésének az ügyét, felkérve zenekedvelő embereket, labdarúgó-játékosokat, városi tisztviselőket és a nemzeti rendőrséget, hogy csatlakozzanak be a küzdelembe és segítsenek véget vetni a droghasználatnak a városukban.
tovább  >>
A Drogmentes Világért segített elkerülni a katasztrófát
Közép-Európa nagyszerű csapata azon munkálkodik, hogy hatástalanítsák a drogfogyasztás „ketyegő időzített bombáját”, mielőtt felrobbanna.
tovább  >>
Tunéziai cserkészvezetők megismerik az igazságot
Ifjúsági tanácsadók eszközöket sajátítanak el, amelyekkel segíteni fognak a fiatal drogfüggőkön.
tovább  >>
A japán Drogmentes Világért Alapítvány eloszlatja a hazugságot, miszerint a dizájner drogok „veszélytelenek”
A szintetikus marihuána neve Japánban „dappo habu” („a drog, amely kijátssza a törvényt”), és ez a veszélytelennek tűnő elnevezés jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy a közönség tudatossága alacsony azzal kapcsolatban, hogy mennyire kártékony hatásai vannak. 2012 januárja és májusa között mégis több mint 100 olyan eset került intenzív osztályra, amely kapcsolatba hozható szintetikus drogokkal.
tovább  >>
Hatékony oktatás bejuttatása a főbb drogkereskedelmi csatornákra
A CADFY (Community Alliances for Drug-Free Youth = Közösségi Összefogás a Drogmentes Ifjúságért) küldetése a biztonságos és drogmentes közösségek elősegítése. Ezt tesszük azzal, hogy támogatjuk a Nemzeti Drogszabályozási Stratégiát, amelyet az USA elnökének irodája irányít.
tovább  >>
Rendőrfőnök méltatja az Igazság a drogokról programot
A Minnesota állambeli Babbitt város rendőrfőnökeként, tűzoltóként, valamint szakképzett mentősként Chad Loewen életeket mentett. Mint rendőrfőnök és a rendőrség vezető drogmegelőzési oktatója azt állítja, hogy most is életeket ment – a Drogmentes Világért Alapítvány által működtetett Igazság a drogokról program segítségével.
tovább  >>