LSD

AMIT A DROGDÍLEREK MONDANAK

Amikor tinédzsereket egy felmérés során arról kérdeztek, hogy miért kezdtek el drogozni, 55%-uk azt válaszolta, hogy a barátaik nyomására tették. Menők és népszerűek akartak lenni. A dílerek tudják ezt.

Barátként közelítenek hozzád, és felajánlják, hogy „segítenek” neked „valamivel, ami majd feldob”. A drog „segíteni fog neked beilleszkedni”, vagy „vagány leszel tőle”.

A drogdílereket az elérhető haszon motiválja, és ezért bármit mondhatnak neked, hogy megvedd a drogot. Azt mondhatják, hogy az „LSD kitágítja a tudatod”.

Amíg megkapják a pénzüket, a drogdílereket nem érdekli, hogy a drogok tönkreteszik az életed. Őket kizárólag a pénz érdekli. Volt dílerek beismerték, hogy vevőiket csak „sakkfiguráknak” tekintették.

Ismerd meg a tényeket a drogokról. Hozd meg a saját döntéseidet!

„Az én kis LSD-világomban üldözési mániás kezdtem lenni; úgy éreztem, hogy a barátaim összeesküdtek ellenem, és talán meg is akarnak ölni. Azt gondoltam magamban, hogy ebből elég, el innen.

Mivel a barátomnál voltam, berohantam a hálószobájába, majd amennyire csak tudtam, kitártam az ablakot, és kiugrottam. Szerencsére a barátom a földszinten lakott. Átrohantam egy fás területen egy híd felé. Éreztem, hogy a szívem egyre gyorsabban és gyorsabban ver. Hangokat hallottam a fejemben, amelyek azt mondták, hogy szívinfarktust kapok, és meg fogok halni.

De ezzel még nem volt vége. Évekkel később egyszer futottam, és hirtelen beugrott az az alkalom, amikor az LSD hatása alatt futottam. Hihetetlenül bepánikoltam, és ismét hangokat hallottam a fejemben, amelyek azt mondták, hogy szívinfarktust kapok, és meg fogok halni.

Mindenkinek azt ajánlom, hogy kétszer is gondolja meg, mielőtt LSD-hez nyúl.” – Brian