A Drogmentes Világért Alapítvány rendezvényein nagy méretű fogadalmakat írnak alá, mint amilyen például itt, a mexikói Chihuahuában látható, amelyet több mint 900 főiskolás hallgató írt alá.

DROGMENTESSÉGI FOGADALOM ÉS ALÁÍRÁSGYŰJTÉS

Mivel egy gyermek első találkozása a drogokkal bármely korban megtörténhet, a megoldás az, ha előbb jutunk el hozzájuk, mint a dílerek.

Pontosan erről szólnak az Alapítvány drogmegelőzési szakemberek tevékenységei. A gyerekek letesznek egy esküt, hogy drogmentes életet fognak élni, és a barátaikat és osztálytársaikat is erre buzdítják, ezáltal építenek alapot a drogmentes élethez és a biztonságos közösséghez.

A Drogmentes Világért programmal hatalmas előrelépést teszünk egy olyan generáció felnevelése felé, amelyet nem sújtanak a kábítószerezés káros hatásai. Rendezvényeken és a fogadalom aláírásán keresztül már több millió fiatalhoz juttatták el a drogmentes élet üzenetét.
Fel tudnak iratkozni az iskola udvarán elhelyezett táblákon, vagy a helyi közösségi központokban.

Ezek után a gyerekek mindenhova elviszik a drogmentesség üzenetét. Amikor valaki aláírja a drogmentességi fogadalmat, azzal megteszi az első hozzájárulását egy drogmentes világ létrehozásához. A drogmentességi fogadalmakon látható több százezer aláírás nagy hatással van a köztisztviselőkre, amikor bemutatják nekik azokat. A világ minden táján a legkülönbözőbb korosztályú és társadalmi háttérrel rendelkező emberek milliói írták már alá a drogmentességi fogadalmat, megígérve ezzel, hogy drogmentes életet fognak élni, és népszerűsítik ezt az életstílust.

Számos országban és nyelven a drogmentességi fogadalom Az igazság a drogokról kampány központi eleme.

A fiatalok drogmentességi fogadalmának aláírásához kattintson ide>>

A felnőttek drogmentességi fogadalmának aláírásához kattintson ide>>