Kristálymet

HOGYAN HAT A METAMFETAMIN AZ EMBEREK ÉLETÉRE

Amikor az emberek metamfetamint használnak, az különböző mértékben, de átveszi az irányítást az életük felett. A használatnak három kategóriája van:

ALACSONY INTENZITÁSÚ METAMFETAMIN-HASZNÁLAT:
Az alacsony intenzitású drogokat használók szájon vagy orron át fogyasztják a metamfetamint. Ők a metamfetamin által okozott extra stimulációt akarják, hogy elég sokáig ébren tudjanak maradni ahhoz, hogy befejezzenek egy feladatot vagy munkát, vagy a metamfetamin étvágycsökkentő hatását akarják, hogy a testsúlyukból le tudjanak adni. Egy lépésre vannak csupán attól, hogy mértéktelen fogyasztóvá váljanak.
MÉRTÉKTELEN METAMFETAMIN-HASZNÁLAT:
A mértéktelen fogyasztók elszívják vagy injekciós tűvel befecskendezik a metamfetamint. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal nagyobb hatású adagot kapjanak, és erősebb „flasht” éljenek át, ami pszichikai függőséget okoz. A nagy intenzitású használat határán állnak.
NAGY INTENZITÁSÚ METAMFETAMIN-HASZNÁLAT:
A nagy intenzitású használók a drogfüggők, akiket gyakran „speedzabálóknak” hívnak. Egész életük arra összpontosul, hogy megelőzzék az összeomlást – a repülés utáni fájdalmas állapotot. Azért, hogy a vágyott flasht elérjék, egyre többet kell bevenniük a drogból. De a többi kábítószerhez hasonlóan a következő repülés mindig kisebb annál, amilyen az előző volt, ami a met-használót a függőség sötét és halálos örvényébe kényszeríti.