A DROGMENTES VILÁGÉRT ALAPÍTVÁNY FLORIDAI CSOPORTJA RÁKAPCSOL A DROGELLENES TEVÉKENYSÉGEKRE

A Drogmentes Világért Alapítvány floridai csoportjának önkéntesei egyre nagyobb drogellenes tevékenységet végeznek Floridában. Azzal hívják fel a helyi lakosság figyelmét, hogy Az igazság a drogokról füzetek több mint 6500 példányát osztják ki nekik egyetlen hétvége alatt. Ezenkívül több száz tanulónak tartottak már drogfelvilágosító előadást egész Ybor Cityben, Clearwater Beachben, St. Petersburgben és Sarasotában.

2009 júliusában az Alapítvány tagjai a Floridai Iskolarendőrök Egyesületének éves találkozóján jelentették be Az igazság a drogokról dokumentumfilm megjelenését. Ez a dokumentumfilm bemutatja a valóságot arról, hogy milyen hatást fejtenek ki a drogok a testre és az elmére – mindezt olyan emberek szavaival, akik maguk is drogosok voltak, de túlélték, és most elmondják a tapasztalataikat.

A Drogmentes Világért Alapítvány egy nemvallásos szervezet, amely olyan önkéntesekkel és vezetőkkel dolgozik, akik között a társadalom minden rétege, korosztálya, hivatása és hitvallása képviselteti magát.

Az Alapítvány nonprofit szervezetek számára díjtalanul hozzáférhetővé teszi Az igazság a drogokról füzetsorozatot. „Amikor az emberek ismerik a tényeket, akkor nem lehet őket becsapni, és nem lehet nekik hazudni, sőt, határozott döntéseket fognak hozni az életükben – mondta Antonella Antonecchia, a Tampai Szcientológia Egyház társadalmi reform igazgatója, aki szintén az Alapítvány kiadványait használja a közösségi drogmegelőzési programjában. – Az igazság a drogokról füzetek bárki számára könnyűvé teszik, hogy észnél tudjon lenni a kábítószerekkel kapcsolatban.”

A Drogmentes Világért Alapítvány a Tampai-öböl környékén több mint 100 000, az egész világon pedig 26 millió füzetet osztott szét.

Ha többet szeretne megtudni, rendelje meg Az igazság a drogokról információs csomag INGYENES példányát!