PROFI SPORTOLÓK MUTATJÁK AZ UTAT A DROGMENTESSÉG FELÉ

(fent) A DFW a Smush Parker Elite Youth kosárlabdatáborban. (balra lent) Nancy Cartwright és Michael Cooper felkéri a gyerekeket, hogy tegyenek drogmentességi fogadalmat. (jobbra) A Tennis Channel interjúja a DFW-vel a 14. Desert Smash tornán.

Az elit sportolókra a fiatalok hallgatnak, és ők most ezt az erőt használva biztatják őket, hogy fogadják meg a drogok mellőzését.

Amikor gyerekeket megkérdeztek, hogy kiket csodálnak legjobban, ők híres sportolókat említettek, amit csak a szüleik előztek meg. Ezért a hivatásos sportolók tökéletes partnerek a Drogmentes Világ számára. Megragadják a fiatalok szívét és gondolatait. Sőt mi több, a profi sportolók tudják, hogy sikerük egyik kulcsa az egészséges életmód fenntartása volt. Ezért ezt tovább szeretnék adni a sportolók következő generációjának, és sokuknak saját nonprofit alapítványuk vagy ifjúsági táboruk is van. Amikor rátalálnak a Drogmentes Világ anyagaira, az szerelem első látásra.

2018-ban minden az NFL (National Football League) 52. Super Bowl rendezvényén kezdődött, amelyet a minneapolisi csípős hidegben tartottak. Miközben a New England Patriots a Philadelphia Eaglesszel mérkőzött, a DFW önkéntesei a fagypont alatti hőmérséklettel és a szakadó hóeséssel küzdöttek Az igazság a drogokról füzetek osztása közben, több mint 220 000 futballrajongót elérve.

Házon belül pedig Drogmentes Világ-standok voltak számos Super Bowlhoz kötődő összejövetelen és eseményen. Idetartozott a Wounded Warrior amputáltakból álló futballcsapat jótékonysági rendezvénye, illetve az Entrepreneur magazin és a VaynerSports hírességrendezvénye, ahol Gary Vaynerchuk, a VaynerSports és a VaynerMedia vezetője megrendelte a saját oktatócsomagját.

Aztán ott volt az NFL Off the Field Futballistafeleségek Szövetsége divatbemutató, ahol a szövetség elnöke elismerte a DFW-t mint a rendezvény egyik hivatalos szponzorát. A rendezvény ajándéktasakjaiban benne volt a 14 DFW-füzet (mindegyik más-más drogot mutat be) csomagja a több mint 300 jelenlévő számára. A Drew Rosenhaus Super Bowl-partin, majd a Leigh Steinberg-partin maga Steinberg – aki 41 éves pályafutása során több mint 300 hivatásos sportolót képviselt – kifejezetten elismerte a DFW-t, és 151 DFW-oktatócsomagot is megrendeltek.

Akkora volt az érdeklődés a DFW-anyagok iránt a sportolók részéről az alapítványaik és humanitárius tevékenységeik számára, hogy a DFW meghívást kapott az NBA (Nemzeti Kosárlabda Szövetség) All-Star játékára a Los Angeles-i Staples Centerben. Egy 70 önkéntesből álló csapat több mint 30 000 füzetet osztott ki kosárlabda-szurkolóknak, miközben egy standot is felállítottak a Legends All-Star Lounge-ban, ahol 77 aktív és visszavonult NBA-játékos és az edzők összesen 414 oktatócsomagot rendeltek.

A hivatásos sportolók tökéletes partnerek a Drogmentes Világ számára. Megragadják a fiatalok szívét és gondolatait.

Természetesen ez egy újabb meghívóhoz vezetett, ezúttal a 14. Desert Smash jótékonysági tenisztornára a kaliforniai La Quintába. A torna házigazdája, Serena Williams teniszlegenda meglátogatta a standot, Lisa Leslie korábbi női kosárlabdázó és négyszeres olimpiai aranyérmes pedig közzétett egy videót a saját Facebook-oldalán, amely népszerűsíti a DFW anyagait. Esemény eseményt követett, és hogy ne csak az aktív és a korábbi NFL-játékosokat, hanem a jövő NFL-játékosait is elérjék, egy DFW-stand ott volt az NFL válogatóján Dallasban. Miután bemutatták nekik a DFW drogellenes programját, az NFL újoncai 38 oktatócsomagot rendeltek.

Ezek csak a főbb események az egész évben folyamatosan tartott professzionális sportesemények és -programok közül. De összességében mit jelent ez? A fiatalok elérését.

Csupán példaként: Miután Michael Cooper legendás kosaras és edző az egyik rendezvényen rátalált a DFW-re, a kampányt a 60 gyerek számára évente tartott Coop Camp tábora részévé tette, ahol Nancy Cartwright, Bart Simpson hangja is csatlakozott hozzá. Együtt megtartottak egy Az igazság a drogokról előadást fiatal sportolóknak, és megfogadtatták velük, hogy drogmentes életet fognak élni.


MENTSEN MEG FIATAL ÉLETEKET!

Támogassa a Drogmentes Világért Alapítványt, és segítsen megóvni a fiatalok életét a drogok romboló hatásaitól. Az ön hozzájárulásai lehetővé teszik, hogy oktatási anyagainkat ingyenesen hozzáférhetővé tegyük iskolák, ifjúsági szervezetek, illetve más csoportok és egyének számára. Támogatása segít abban, hogy elláthassuk az embereket olyan tényekkel, amelyek birtokában egészséges, drogmentes életet élhetnek.