Szintetikus drogok

SZINTETIKUS DROGOK

„Miután néhány hétig használtam a herbált, egyik éjszaka felébredtem, és a padlóra estem. Nem tudtam megmozdítani a lábaimat és a csípőmet. Mindössze az alkarommal tudtam magam mozgatni, de ezzel nem jutottam semmire, így aztán 13 órán keresztül feküdtem a földön, a padlót püfölve és segítségért kiáltozva. Az orvosok szerint még két óra, és meghaltam volna. Most hosszú ideig kórházban leszek.” L. D.

„Meg akarom osztani a kristállyal kapcsolatos tapasztalataimat. Tönkretette az életem. Amikor először próbáltam kristályt szívni, akkor minden úgy összemosódott előttem, mint amilyen a tévé képernyője, amikor nincsen adás. Emlékszem, arra gondoltam, hogy »Ez maga a pokol«. A szörnyű félelmen kívül képtelen voltam bármi mást érezni. Hallottam a családtagjaim hangját, képek ugrottak be fiatalabb koromból. Ez volt életem legrosszabb élménye. Borzasztóan remegtem, nagyon meg voltam rémülve, és hányingerem volt. Attól a naptól kezdve nap mint nap rémes szorongást éreztem. Abba kellett hagynom az iskolát, annyira szorongtam.” J. W.

„Tapasztalt drogfogyasztó vagyok, és többféle drogot próbáltam már ki, mint amennyit az ujjaimon meg tudnék számolni. [A fürdősó] veszélyesebb, mint a crack. A lecsúszás életem legrosszabb tapasztalata volt. 9 órán keresztül tartott. Nem volt más, csak félelem, szívritmuszavar, erős szívdobogás, súlyos hányinger, és minden millió mérföldes sebességgel jött-ment. Rettenetes volt. Ez olyan tapasztalat, amely miatt soha többé nem fogok droghoz nyúlni. Szerencsés vagyok, hogy még élek, és figyelmeztethetlek. A KÖZELÉBE SE MENJ ENNEK A…” E. W.

„Úgy éreztem magam, mintha széttépték volna az agyamat, és folyton kételkedtem mindenben, amit valaha is csináltam vagy mondtam... Azt hiszem, e miatt az élmény miatt kialakult bennem egyfajta poszttraumatikus stressz. Úgy éreztem, kialakult bennem egy szociális rendellenesség, mivel nem tudtam idegenekkel beszélni, és úgy éreztem, ha csupán belenéznék valaki szemébe, szorongási roham törne rám... A 25I-NBOMe nem játékszer... Soha többé nem veszek be 25I-t.” F. M.

Lásd még:

Igényelj INGYENES füzetet: Az igazság a szintetikus drogokról
Nézd meg a következő társadalmi célú hirdetést: „Legális lebegés”